RANDOM
VIDEO

A. wanted B. washed C. worked D. stopped

1. A. wanted     B. washed     C. worked     D. stopped
2. A. watched     B. danced     C. walked     D. bored
3. A. frightened     B. amazed     C. disappointed     D. terrified
4. A. thread     B. beam     C. breath     D. stead
5. A. page     B. information     C. pavement     D. transport
6. A. thanksgiving     B. they     C. than     D. those
7. A. bread     B. great     C. instead     D.spread
8. A. combine     B. vocabulary     C.doubtful     D. boring
9. A. festival     B. end     C. elephant     D. perform
10. A. celebrate     B. candle     C. cake     D. racing

Theo dõi Vi phạm
RANDOM

Trả lời (11)

 
 
 
  • 1.a

    2.c

    3.c

    4.b

    5.d

    6.a

    7.b

    8.c

    9.d

    10.b

      bởi Khá Bảnh 15/04/2019
    Like (2) Báo cáo sai phạm
  • 1a           2c            3c                4b               5d                   6a                  7b                  8c                      9d                      10b

      bởi Bui Trung Kien 22/04/2019
    Like (1) Báo cáo sai phạm
  • 1A

    2A

    3C

    4B

    5D

    6A

    7B

    8C

    9D

    10B

      bởi Yên Nguyệt Thư 24/04/2019
    Like (1) Báo cáo sai phạm
  • 1.A

    2.C

    3.C

    4.B

    5.D

    6.A

    7.B

    8.C

    9.D

    10.B

      bởi Nguyễn Thuỷ Trúc 28/04/2019
    Like (1) Báo cáo sai phạm
  • 1 a

    2 c

    3 c

    4 b

    5 d

    6 a

    7b

    8 c

    9 d

    10 b

      bởi Trịnh Đức Anh 08/05/2019
    Like (0) Báo cáo sai phạm
  • 1a

    2a

    3c

    4b

    5c

    6a

    7a

    8c

    9d

    10.b

      bởi Nguyễn Duy Khánh 10/05/2019
    Like (0) Báo cáo sai phạm
  • 1a2c9d

      bởi nghiêm tiến ngọc 17/08/2019
    Like (0) Báo cáo sai phạm
  • 1.A 2.C 3.C 4.B 5.D 6.A 7.B 8.C 9.D 10.B

    tick mình

      bởi văn độ 17/08/2019
    Like (0) Báo cáo sai phạm

Nếu bạn hỏi, bạn chỉ thu về một câu trả lời.
Nhưng khi bạn suy nghĩ trả lời, bạn sẽ thu về gấp bội!

Mời gia nhập Biệt đội Ninja247

Lưu ý: Các trường hợp cố tình spam câu trả lời hoặc bị báo xấu trên 5 lần sẽ bị khóa tài khoản

Gửi câu trả lời Hủy
YOMEDIA

Video HD đặt và trả lời câu hỏi - Tích lũy điểm thưởng

Các câu hỏi có liên quan

  • 5. This well-known library attracts many people. 6. All students attend the meeting. 7. He repairs my bike. 8. Mr. Smith teaches us French. 9. They don’t look after the children properly. 10. Nobody sweep this street. 11. People drink a great deal of tea in England. 12. People speak English all over the world. 13. Tom is writing 2 poems. 14. She often takes her dog for a walk. 15. How many lessons do you learn? 16. She don’t introduce me to her mother. 17. Farmers usually milk cows twice a day. 18. Workers dig a large hole in the ground. Câu 19 trở đi ở trong hình. Giúp mình với ạ.

    06/08/2020 |   1 Trả lời

  • 01/08/2020 |   0 Trả lời

  • Viết 1 đoạn văn từ 5 đến 10 câu tả về trường của em bằng tiếng anh ( không chép mạng nha bạn )

    18/06/2020 |   4 Trả lời

  • 1, His mother is a ( slow , slower , slowly ) ............cyclist. 2,You had better ( to see , saw , see).................a doctor. 3, we'd like ( watch,watching,to watch).................detective movies 4,My sister can run very ( quick , quicker , quickly).............. 5, I am very hungry.He is ( neither,too,either)................, 6, (How about , Let's , Why don't ) .............go camping - That's OK

    18/06/2020 |   4 Trả lời

  • Đề thi HK2 môn tiếng anh

    17/06/2020 |   3 Trả lời

  • Giải giúp mình nhé??

    13/06/2020 |   1 Trả lời

  • Revision of unit 7 no 6

    20/03/2020 |   0 Trả lời

  •  Nuclear energy can provide electricity for the world needs, but it is __________ 
    A. cheap      B. unlimited    C. dangerous   D. safe 
    2. You can  ___________easily on the Dead Sea. Why? – Because it’s so salty A. fly        B. walk    C. drive      D. float 
    3. Biogas helps solve the problem of indoor  ___________. 
    A. noise pollution    B. air pollution  C. water pollution    D. soil pollution 
    4.  __________ the silly story, many people enjoyed the film 
    A. In spite of   B. Although    C. However      D. Nevertheless 
    5. Nuclear power__________ in the future. 
    A. will replace    B. replace    C. will be replaced    D. replaces 

    18/03/2020 |   0 Trả lời

  • giúp mình với

    I. Fill in each blank with the correct preposition.

    1. I love to go shopping (in, on, at) Christmas time.

    2. I live in the US (in, on, at) the 1980s.

    3. I'll see you (at, in, on) a few weeks.

    4. We like going to the movies (in, on, at) the evening.

    5. He lives (in, to, at, x) New York.

    6. She went (in, to, at, x) home.

    7. I work (in, to, at, x) Seattle.

    8. He went (in, at, to, x) his friend's house.

    9. She arrived (in, at, to, x) London for the celebrations.

    10. I am going to stay (in, at, to, x) home this weekend.

    11. He works (in, at, to, x) the hospital.

    12. I am going to see John (in, at, to, x) Florida this summer.

    13. I arrived (in, at, to, x) work early this morning.

    14. She came (in, at, to, x) home early.

    15. We stayed (in, at, to, x) the grand Hotel.

    16. They visited (in, at, to, x) Italy last summer.

    17. She is going to travel (in, at, to, x) Greece this summer.

    18. I will be (in, at, to, x) school later today.

    19. He has been working (for, while, during) three weeks.

    20. I fell asleep (during, for, while) the film.

     

    21. Did you see Tom (for, while, during) your vacation?

    22. We talked (for, while, during) an hour.

    23. She watched TV (for, while, during) I cooked.

    24. (For, While, During) our stay in London, we visited a lot of museums.

    25. What did you do (for, while, during) you were in London.

    26. I think I need to study French (for, while, during) a few months before I go there.

    27. I came up with a great idea (for, while, during) I was thinking about my class.

    28. They drove through the countryside (for, while, during) they were staying in France.

    29. He was out of work (for, while, during) 6 months before he found a new job.

    30. I broke my arm (for, while, during) I was playing squash.

    31. Please, don't interrupt the teacher (for, while, during) she is speaking.

    32. He broke into tears (for, while, during) the film.

    33. Could you hold on (for, while, during) a few months?

    34. I am just hopeless (about, at, by, for, from) playing the guitar.

    35. She is furious (about, at, by, for, from) her son's grades in school.

    36. I am upset (about, at, by, for, from) my health.

    37. She was annoyed with tom (about, at, by, for, from) ignoring their agreement.

    38. He gave her a cheek (for, in, of, to, with) a lot of money. for

    39. The reason (for, in, of, to, with) this meeting is to discuss the merger. for

    40. The decrease (for, in, of, to, with) profits is due to the bad market. In

    41. There is a real demand (for, in, of, to, with) new products. for

    42. We have seen a fall (for, in, of, to, with) prices recently. in

    43. The cause (for, in, of, to, with) his problems is his family. of

    44. Did you do any damage (for, in, of, to, with) the house? to

    45. The difference (for, in, of, to, with, between) the two is very slight.

    46. Are you doing anything special (in, on, at) New Year.

    47. The plane is due to arrive (in, on, at) 19. 25.

    48. Work is always more stress full (in, on, at) the end of the month.

    49. We saw a ballet (in, on, at) Julia's birthday.

    50. I was very tired (after, on, in, at) my trip to England.

    08/03/2020 |   0 Trả lời

  • 1.a,break         b,bread              c,instead                      d,health

    2.a,lane           b,stay                c,traffic                        d,wait

    3.a,record        b,vehicle            c,lesson                       d, zebra

    4.a,jam            b,narrow           c,carry                         d,danger

    5.a,mean         b,great              c,seatbelt                     d,teacher

    18/02/2020 |   1 Trả lời

  • Are there strange rules in Viet Nam?

    14/01/2020 |   0 Trả lời

  • 16/11/2019 |   0 Trả lời

  • 1. A. wanted     B. washed     C. worked     D. stopped
    2. A. watched     B. danced     C. walked     D. bored
    3. A. frightened     B. amazed     C. disappointed     D. terrified
    4. A. thread     B. beam     C. breath     D. stead
    5. A. page     B. information     C. pavement     D. transport
    6. A. thanksgiving     B. they     C. than     D. those
    7. A. bread     B. great     C. instead     D.spread
    8. A. combine     B. vocabulary     C.doubtful     D. boring
    9. A. festival     B. end     C. elephant     D. perform
    10. A. celebrate     B. candle     C. cake     D. racing

    14/04/2019 |   11 Trả lời

  • Give the right forms of verbs

    1, We are interested in ( collect ) ............... stampts

    2, They'll help that old woman with ( clean ) ................. the house

    3, What do you like ( do ) ............. during your summer vacation?

    12/09/2018 |   7 Trả lời

  • Write a paragraph about how to save home energy, using the following outline.

    31/10/2018 |   1 Trả lời

  • READ THE PASSAGE AND DECIDE T OR F?(VÌ SAO)

    Thousands of people in Calcutta have no jobs and no proper.They live crowded togetherin homes made of mats,boxes and rusty sheets of tin.Many have to camp permanently in the railway stations,cooking,eating,sleeping and nursing thier babies there.Barbies are born in the streets and people die there too.

    As many as seventeen out of every hundered families live in the streets having nowhere else to go.About one hundred thousand people sleep in the streets every night.Many of these people are sick,for in a hot and damp climate,fevers and diseases spread quickly.All the time,more and more people pour into the city,hoping to find a job and a share of the city's wealth.Although the government tries hard to provide houses,schools and medical services,it can hardly keep up with the increasing population.

    1.Many people in Calcutta live in bad conditions because they have no jobs.

    2.Many people live in slums made of anything they can find.

    3.Babies from poor family are taken care of by the local goverment.

    4.Seventy percent of the families in Calcutta have to live in the streets.

    5.The local goverment makes efforts to help poor families but it cannot solve the problem successfully.

    29/11/2018 |   1 Trả lời

  • Ex4: Writing:

    Section I: Complete the second sentences so that it has the same meaning to the first one (1pt)

    1. People speak English all over the world.

    English............................................................................................

    2. They are going to build a new house next year.

    A new house ......................................................................................

    Section II: Use the words given to complete the story (2 pts)

    Last week, Uyen had a day to remember.

    1. She / math exam / Friday / and she / get up /late.

    ..................................................................................................

    2. She /realize/ her alarm clock /not go off.

    ...................................................................................................

    3. As she / leaving home , it /start/ rain heavily.

    ...................................................................................................

    4. Uyen /try / run as fast / she could.

    ...................................................................................................

    5. she /fall /on to the road.

    ...................................................................................................

    6. Luckily, Uyen / enough time / finish her exam.

    ...................................................................................................

    31/12/2018 |   2 Trả lời

  • Dùng tiếng anh để viết các ý chính của cách dùng các thì:

    -Present simple

    -Present continuous

    -Past simple

    -Present perfect

    -Simple future

    27/01/2019 |   1 Trả lời

  • ai dịch giùm mik 2 câu này đc ko

    The last bus left several minutes ago

    we haven't be gun to study for the test yet

    03/06/2019 |   1 Trả lời

  • I. Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first sentence

    1. Although he took a taxi, Bill still arrived late for the concert. -> Despite .........................

    2. I would prefer you to deliver the sofa on Saturday. -> I would rather .........................

    3. This city had old buildings, but none can be found nowadays. -> There used ............................

    4. The novel was so interesting that I read it many time. -> It was .............................

    II. Use the suggested words and phrases to make a meaningful sentence

    1. The teacher/told/him/work harder/catch/the rest/the class.

    2. I/lend/you/the money/provided/you/promise/give/it/back.

    3. She.not accustomed/go to bed/late. That/why/she/tired/today.

    4. However/clever/Tim/be, he/still/not/able/find/a solution/the problem.

    5. We/would sooner/go/plane/train.

    07/06/2019 |   1 Trả lời

 

YOMEDIA
1=>1