YOMEDIA

I. Read the passage and choose the best answer ( A, B, C or D ) to fit eachspace: You can make life more difficult for thieves by (1)______ your wallet in an inside pocket instead of a back pocket.

I. Read the passage and choose the best answer ( A, B, C or D ) to fit each space:

You can make life more difficult for thieves by (1)______ your wallet in an inside pocket instead of a back pocket. But make sure that you still have it if someone bumps into you in a (2)______ . Most pickpockets are very skillful. Never let your handbag out of your (3)______. On public transport, (4)______ hold of it. You are also (5)__________ to take travelers' checks rather than cash when you go abroad and to use cash dispenses which are on (6)______ streets or are well lit at night.

A quarter of all crimes are car thefts or things from cars like radio and cassette players. If your car is (7)________ ,you may not get it back. One in four are never found and eve if it is, it may be badly (8)______ . Always lock all doors and windows and think about fitting a car alarm too. If you are buying a new radio cassette player, it id (9)________ choosing one that is security-code or removeable by the drive. These precautions will help to (10)______ thieves.

1. A, carrying B, bringing C. taking D. holding

2. A. mass B. crowd C. band D. group

3. A. view B. visibility C. vision D. sight

4. A. keep B. catch C. take D. have

5. A. advised B. told C. suggested D. informed

6. A. principal B. major C. main D. important

7. A. robbed B. burgled C. stolen D. hijacked

8. A. hurt B. damaged C. spoilit D. injured

9. A. beneficial B. practical C. worthwhile D. sensible

10. A. put off B. put down C. put out D. put back

  bởi Đan Nguyên 07/06/2019
RANDOM

Câu trả lời (3)

  • I. Read the passage and choose the best answer ( A, B, C or D ) to fit each space:

    You can make life more difficult for thieves by (1)______ your wallet in an inside pocket instead of a back pocket. But make sure that you still have it if someone bumps into you in a (2)______ . Most pickpockets are very skillful. Never let your handbag out of your (3)______. On public transport, (4)______ hold of it. You are also (5)__________ to take travelers' checks rather than cash when you go abroad and to use cash dispenses which are on (6)______ streets or are well lit at night.

    A quarter of all crimes are car thefts or things from cars like radio and cassette players. If your car is (7)________ ,you may not get it back. One in four are never found and eve if it is, it may be badly (8)______ . Always lock all doors and windows and think about fitting a car alarm too. If you are buying a new radio cassette player, it id (9)________ choosing one that is security-code or removeable by the drive. These precautions will help to (10)______ thieves.

    1. A, carrying B, bringing C. taking D. holding

    2. A. mass B. crowd C. band D. group

    3. A. view B. visibility C. vision D. sight

    4. A. keep B. catch C. take D. have

    5. A. advised B. told C. suggested D. informed

    6. A. principal B. major C. main D. important

    7. A. robbed B. burgled C. stolen D. hijacked

    8. A. hurt B. damaged C. spoilit D. injured

    9. A. beneficial B. practical C. worthwhile D. sensible

    10. A. put off B. put down C. put out D. put back

      bởi Lê Thị Kiều Duyên 07/06/2019
    Like (0) Báo cáo sai phạm
  • 1.c

    2.c

    3.d

    4.a

    5.a

    6.c

    7.c

    8.b

    9.c

    10.b

      bởi Nguyễn Đăng Khoa 30/09/2019
    Like (1) Báo cáo sai phạm

Nếu bạn hỏi, bạn chỉ thu về một câu trả lời.
Nhưng khi bạn suy nghĩ trả lời, bạn sẽ thu về gấp bội!

Mời gia nhập Biệt đội Ninja247

Lưu ý: Các trường hợp cố tình spam câu trả lời hoặc bị báo xấu trên 5 lần sẽ bị khóa tài khoản

Gửi câu trả lời Hủy
YOMEDIA

Video HD đặt và trả lời câu hỏi - Tích lũy điểm thưởng

Các câu hỏi có liên quan

  • 1. The door ( not/goingto/open) ... in the next five minutes.
    2. Grasso was the first woman ( elect ) ... governor in her own right.
    3. Finally, the student's errors ( correct / indirectly ) ... by the teacher.
    4. I'm sorry you can't come in at the moment because we are having hthe house ( decorate ) ... right now.
    5. The DVD ( not/repair ) ... up till now. 

    04/11/2019 |   1 Trả lời

  • Su khac nhau giua Anything, Everything, something , nothing.

    28/10/2018 |   2 Trả lời

  • 41-Come and work for my company iif you…….better to do.
    A-have nothing B-will have nothing C-had something D-had nothing

    42-If you had done as I told you ,I think you……….
    A-would succeed B-would have succeeded C-could succed D-had succeeded

    43-If he had got half a mark more, he ……in the exam.
    A-wouldn’t fail B-wouldn’t have failed C-won’t fail D-won’t be failing

    44-If it……… tomorrow, we may postpone going.
    A-rains B-will rain C-shall rain D-raining

    45-If you hadn’t watched that late movie last night, you……sleepy now.
    A-wouldn’t have been B-wouldn’t be
    C-might have not been D-would’t have been being

    46 - If you …….as I told you, you ……….sorry now.
    A-did/would not be B-had done/had not been
    C-do /would not be D-had done/would not be

    47-If I………I will let you know .
    A-am staying B-will stay C-do stay D-would stay

    48-“Are you thinking about going to the Bahamas for the hollidays?”
    “No,but if I ……the time , I would definitely go”
    A-have B-had C-have had D-would have

    49-“It’s really raining”
    “Yes.If the weather……, we’ll have to camp somewhere else”.
    A-would get worse B-might get worse C-get worse D-should get worse

    50-“Why did you only send twenty dollats in the mail?”
    “If I had had more money, I ……..given you more.”
    A-will have B-would have C-would D-have

    31/12/2018 |   2 Trả lời

  • I. Read the passage and choose the best answer ( A, B, C or D ) to fit each space:

    You can make life more difficult for thieves by (1)______ your wallet in an inside pocket instead of a back pocket. But make sure that you still have it if someone bumps into you in a (2)______ . Most pickpockets are very skillful. Never let your handbag out of your (3)______. On public transport, (4)______ hold of it. You are also (5)__________ to take travelers' checks rather than cash when you go abroad and to use cash dispenses which are on (6)______ streets or are well lit at night.

    A quarter of all crimes are car thefts or things from cars like radio and cassette players. If your car is (7)________ ,you may not get it back. One in four are never found and eve if it is, it may be badly (8)______ . Always lock all doors and windows and think about fitting a car alarm too. If you are buying a new radio cassette player, it id (9)________ choosing one that is security-code or removeable by the drive. These precautions will help to (10)______ thieves.

    1. A, carrying B, bringing C. taking D. holding

    2. A. mass B. crowd C. band D. group

    3. A. view B. visibility C. vision D. sight

    4. A. keep B. catch C. take D. have

    5. A. advised B. told C. suggested D. informed

    6. A. principal B. major C. main D. important

    7. A. robbed B. burgled C. stolen D. hijacked

    8. A. hurt B. damaged C. spoilit D. injured

    9. A. beneficial B. practical C. worthwhile D. sensible

    10. A. put off B. put down C. put out D. put back

    07/06/2019 |   3 Trả lời

  • 8.Have you finished your work?

    -You

    9.Nobody likes her,.............?[tag question]

    10.Do you know the boy ? He 's playing the guitar

    -Do you know

    11.Did your brother work here?

    -Your brother

    12.They last played soccer since 1990

    -They haven't

    13.It's ten days since he came here

    -He hasn't

    -He last

    14.I lent you the book. where is it?

    -Where is

    15.Nam is very lazy. He failed his exam. [so]

    -

    16.Don't be careless,....................?[tag question]

    17.When she grows up she wants to work for that company.

    -She wishes.................in the future

    18.It took them 80 days to travel around the work

    -They

    19.He spemds an hour teaching his son Math a day

    -It

    21.I'm writng a letter to Anna. [passive]

    -

    22.They have built my house for ten years. [passive]

    -

    20.Your father and sister will come to visit you,.............?[tag question]

    23.Youe house was built ten year ago,...............? [tag question]

    24.Nothing is wrong,................? [tag question]

    25.I spend thirtyminutes a day watering the garden

    -It

    26.It took him four days to finish the report.

    -He

    27.David doesn't speak English well so he can't find a good job

    -If

    28.''Le's hold a party next Sunday.'' My sister said

    -My sister suggested

    29.'' Don't copy David 's Smith.'' The teacher said

    -The teacher

    30.I don't want to go out when it's hot

    -If

    31.''My sister will me tomorrow.'' Huy said [reported speech]

    -

    32.''Na. what are you doing?'' her mother asked. [reported speech]

    -

    33.They had breakfast in a restaurant,.................? [tag question]

    34.I am right...............? [tag qustion]

    35.Slow down or you will have an accident

    -If

    36.The sea is rough so we can't go swimming.

    -If

    37.She hadn't eaten meat since last year.

    -It's

    38.My mother bought a dictionnary to me yesterday. [passive]

    -

    39.David is going torepair the faucet. [passive]

    -

    40.My son wants to go for a picnic but he doesn't have time

    -If

    21/08/2019 |   1 Trả lời

  • Do as directed in the brackets:

    1. The boy is living in Tran Hung Dao Street.He is my friend. (using the -ing participles)

    2. The garden is watered every morning.It is full of flowers. (using the -ed participles)

    22/08/2019 |   1 Trả lời

  • A

    1/ Nick Vujicic was born without arms or legs, but he has become a famous speaker

    Although...............

    2/ The waves were strong, so they didn't have a swim

    They didn't have a swim.........

    B.

    1/ Everyone / know / that / water / very / important / our life

    2/ However / the water resources / now get / polluted

    3/ Our " water wise" organization / help / protect / lakes / HN

    4/ We hope / all of you / join / our voluntary organization

    12/10/2019 |   1 Trả lời

  • TÌM LỖI SAI VÀ SỮA LẠI

    1. She worked hard, but he passed her exam.
    2. Liz took many photos, or she could show the pagoda to her parents.
    3. My racket is broken, or I can’t play tennis.
    4. We haven’t got any food, but we’re going shopping.
    5. Mark missed his bus, because he was late for school.
    6. He woke up late, because she didn’t go to school.
    7. We took a taxi home so the rain was very heavy.
    8. The beach was very crowded, because there was hardly room to sit down.
    9. I want to study in Japan or learn Japanese.
    10. They didn’t have enough money, because they didn’t buy the house.

    12/10/2019 |   1 Trả lời

  • Bài 2: Choose the word, which is pronounced differently from the others

    1) A. city B. river C. trip D. shrine

    2) A. lively B. style C. poetry D. symbol

    3) A. music B. musical C. musician D. climate

    4) A. nation B. pay C. pray D. say

    5) A. seemed B. arrived C. divided D. pray

    (MONG CÁC BẠN GIÚP MÌNH NHA)

    12/10/2019 |   1 Trả lời

  • 1/ i wish i ( not live).......in such a big city

    2/ When i saw them, they (play )........football

    3/ When she ( telephone).......... ,I was having a bath

    4/ They were watching television when I (visit).....them

    5/ The light ( go out).......while we ( have)......dinner

    6/ They ( not go).......on working until the rain stops

    7/ When we ( cross).....the street, the policeman shout).......at us

    8/ I ( wait)......for him since 8 o'clock but he ( not come).......yey

    12/10/2019 |   1 Trả lời

  • 1. he need to cut the grass

    -> the greass

    2.he needs to tidy his bedroom

    -> his bedroom

    3.he often makes us laugh

    -> we

    4. we need to water the flowers

    -> the flowers

    5. he took me a pphoto

    -> i had

    6. i made my children study hard

    -> my children

    13/10/2019 |   1 Trả lời

  • 1. Many diseases are no longer dangerous today. People died of those diseases years ago.

    2. The lady is a famous writer. You met her at the party last night.

    3. The child enjoyed the chocolates. Her mother bought them from France.

    4. They drank a lot of Coke. It is diet Coke.

    5. The girls are performing the play. They rehearsed it yesterday.

    6. The lecturer is my uncle. He gave an interesting talk on TV last night.

    7. The student kept talking about the project. It was done last week.

    8. The movie theater is the place. We can see films at that place.

    9. This is the student. I borrowed his book.

    10. John found the cat. Its leg was broken.

    11. The elephants are big. People keep the elephants in iron cages.

    12. She works for a company. It makes cars

    13. I know the girl. I spoke to this girl.

    14. The woman is standing over there. She is my sister.

    15. We spent our holiday in Scotland last year. Scotland is in the north of Great Britain.

    16. People live in Scotland. They are called Scots.

    17. We visited a lake. It is in the Highlands.

    18. There we met an old man. He told us that he had seen Nessie.

    19. We then travelled to a mountain. The mountain is near the town of Fort William.

    20. The mountain is the highest mountain in Great Britain. It is called Ben Nevis.

    22/10/2019 |   1 Trả lời

  • 1. Please wait for a while. The manager (be) ________ busy now. He (talk) __________ to one of the staff.

    2. I (know) ________ her for seveval years, but I never (like) _________ her very much.

    3. Linda (forget) __________ to bring her guitar yesterday. I (be) ____________ sure she (forget) ___________ about it tomorrow, too.

    4. My brother (like) _________ to collect stamps. He (have) _____________ a big collection. He often (exchange) ___________ stamps with his friends.

    22/10/2019 |   1 Trả lời

  • 1. The shoes were nice, but they were ………………… (comfort)

    2. Hoa and Nien used to be next door …………………… (neighborhood)

    3. Surface mail is much ………………….. than airmail (cheap)

    4. I can’t see him now, it’s not ……………………… (convenience)

    5. They are very busy with ………………….. the teacher’s Day (celebrate)

    22/10/2019 |   1 Trả lời

  • Giúp mình bài này đi các bạn

    1. I don't understand this point of grammar. I wish I ........... it better.

    A understood

    B would understand

    C had understood

    2. It never stops raining here. I wish it ........... raining.

    A stopped

    B would stop

    C had stopped

    3. I should never have said that. I wish I ........... that.

    A didn't say

    B wouldn't say

    C hadn't said

    4. I miss my friends. I wish my friends ........... here right now.

    A were

    B would be

    C had been

    5. I speak terrible English. I wish I ........... English well.

    A spoke

    B would speak

    C had spoken

    26/07/2018 |   2 Trả lời

 

YOMEDIA