Đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 11 năm 2017 có đáp án

21/04/2017 613.67 KB 321 lượt xem 6 tải về

Tải về

Hoc247.net giới thiệu tới các em đề thi học kỳ 2 môn tiếng Anh lớp 11 năm học 2016 - 2017. Với tính chất tham khảo, hi vọng đề thi là nguồn tư liệu tham khảo bổ ích cho các em trong việc ôn tập và chuẩn bị cho kỳ thi sắp tới. 

ĐỀ THAM KHẢO
NĂM HỌC 2016 - 2017    

ĐỀ THI HỌC KỲ II 
MÔN: TIẾNG ANH 11

Thời gian làm bài: 60 phút ( không kể phát đề)

I. PRONUNCIATION AND STRESS
    *Which underlined part is pronounced differently?
1. A. wanted                B. parked                     C. stopped                   D. watched
2. A. helps                   B. laughs                      C. cooks                      D. weighs
3. A. hunting               B. honest                      C. high                        D. hill
    *Which word is stressed different from the others?
4. A. fossil                   B. resource                   C. offspring                D. athlete
5. A. pesticide             B. official                     C. potential                 D. consumption
II. VOCABULARY, SPEAKING AND GRAMMAR
   *Choose the best answer (A, B, C or D):
6. Farmers use ________ to kill insects that devastate their crops.
A. pesticides                   B. medicines                  C. elements                     D. fertilizers
7. Oil, coal and natural gas are ___________. 
A. nuclear energy            B. fossil fuels                 C. plentiful                     D. infinite
8. Many people like football because it is a very _________ sports. 
A. competitive               B. aquatic                        C. strong                        D. unfair
9. Hobbies are the things we like to do in our free time.
A. busy                          B. spare                          C. good                          D. comfortable
10. Tennis, volleyball, table tennis, and hockey were added at the 3rd Asian Games held in Tokyo, Japan.
A. participated              B. hosted                         C. built                            D. competed
11. Peter is an excellent student in my class.  He will pass the final exam __________.
A. ease                  B. easy                                      C. easily                          D. easier
12. Sometimes it is _________ to find suitable books for our children.
A. difficult                   B. difficulty                      C. difficultly                    D. difficulties
13. The Titanic _________ the Atlantic when it struck an iceberg.
A. was crossing          B. had crossed                  C. crossed                        D. is crossing
14. He              home two weeks ago and we             from him since then
A. left/ hadn’t heard                                                   B. left/ haven’t heard
C. had left/ didn’t hear                                               D. has left/ haven’t heard
15. Cricket is quite different _______ basketball.
A. at                       B. on                              C. with                          D. from
16. The 1st Asian Games were held in New Delhi, India _________ 1951.
A. at                       B. on                              C. in                            D. of
17. Mr. David, _______ comes from England, has never been to Vietnam. 
A. whom               B. who                          C. that                          D. whose
18. I like the food ____________by my mother.
A. was cooked      B. cooked                C. which cooked    D. cooking
19. Nobody likes the play, __________?
A. do they                 B. don’t they          C. didn’t they              D. did they
20. If the man _________ English slowly now, they ___________ him.
A. speaks/ can understand                          B. spoke/ could understand
C. had spoken/ could have understood         D. spoke/ can understand

ĐÁP ÁN GỢI Ý

1A      2D      3B      4B       5A       6A      7B       8C     9B      10B  

11C    12A    13A    14B     15D     16C     17B    18B   19A    20B

Trên đây là đoạn trích dẫn một phần đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 11 năm học 2016 - 2017. Để xem được đầy đủ đề thi, các em vui lòng đăng nhập website hoc247.net và nhấn vào Xem online hoặc Tải về. Chúc các em học tốt và đạt kết quả cao trong kỳ thi sắp tới.

 

Tài liệu liên quan