ON
ADMICRO
VIDEO_3D

Chọn đáp án thích hợp

I/khoanh đáp án đúng

1His wife was possibly the most highly......prime minister of this century.

a.educate    b.education     c.educational   d.educated

2/My sister wasn't enjoying the chance so she thought she'd spoid it for everybody else - it was very......of her

a.children     b.childish    c.childhood     d.childlike

3/We're sorry that we weren't.......to telephone you and your friends yesterday afternoon

a.able     b.unable     c.enabled     d.disabled

4/I feel so.......because there's nothing I can do to make the youngster better

a.help   b.helpful   c.helpless    d.helper

5/It's true......your aunt's gone back to teaching,isn't it?

a.that   b.when    c.which    d.where

6/.........of your brothers and sisters do you feel close to?

a.who   b.what   c.whose    d.which

7/We met in an ancient building,......underground room had been converted into a chapel

a.that    b.whose    c.whom    d.which

8/I'm going to meet a woman with.......I used to study

a.who   b.whose   c.whom     d.that

9/My teacher asked me if I knew......had got that job

a.who    b. whom     c.that    d.which

10/.........are they doing that for? Please tell me

a.whom    b.that   c.what    d.why

II/chọn từ và điền từ(education,period,contact,provided,escape,away,scheduled,sign,labor,delays)

11/Long.....are predicted on the motorway because of the accident

12/It's a country which places great importance on......

13/May 1st  is.......day in alot of countries

14/the study will be carried out over a six-month..............

15/$ is the .......for the British pound

16/I'd hate to lose......with my old school friends

17/The meeting has bên ......for tomorrow afternoon

18/He's welcome to come along,.......that he behaves himself

19/The recent flood has swept....the footbridge

20/......from this window and return to the main menu

 

 

Theo dõi Vi phạm
VDO.AI

Trả lời (2)

 
 
 
  • 1B 2C 3A 4C 5A 6A 7D 8C 9A 10C 

    11 Delays 12.education 13larbor 14.period 15.sign 16.contact 17.scheduled 18.provide 19.away 20.escaped

      bởi Trang Phương 01/06/2019
    Like (0) Báo cáo sai phạm
  • 1B 2C 3A 4C 5A 6A 7D 8C 9A 10C 

     
      bởi Love Linkin'Park 02/07/2019
    Like (0) Báo cáo sai phạm

Nếu bạn hỏi, bạn chỉ thu về một câu trả lời.
Nhưng khi bạn suy nghĩ trả lời, bạn sẽ thu về gấp bội!

Lưu ý: Các trường hợp cố tình spam câu trả lời hoặc bị báo xấu trên 5 lần sẽ bị khóa tài khoản

Gửi câu trả lời Hủy
YOMEDIA

Video HD đặt và trả lời câu hỏi - Tích lũy điểm thưởng

MGID

Các câu hỏi mới

  • Some districts in Ho Chi Minh city (not have) _________________________ enough schools to give disabled children a good education in the last decade. 2. Up to now, many parents of disabled children (not have) _________________________ the awareness and skills to help their children to develop and integrate into society. 3. In the last school year, some parents (prevent) _________________________ their normal children from having the opportunity to interact with disabled children. 4. But the situation (recently/change) _________________________. 5. Since the last meeting, parents of normal children (have) _________________________ sympathy for disabled children. 6. Education for children with disabilities (meet) _________________________ a lot of difficulty in the past. 7. The authorities (recently/make) _________________________ considerable effort to improve the situation. 8/ So far, the center (receive) _________________________ most of the funds for educating the disabled from local and foreign charities

    22/08/2021 |   0 Trả lời

    1. (Lose) ………….my keys, I didn’t know how (get) ………in the house.
    2. Last year I (make)……….. (clean) ………..the classroom for two weeks.
    3. He (not have)……….. the accident if he (not drive) ………so fast.
    4. John (water) ……….the flowers when it (start) ………….to rain.
    5. When we (get) ……….to her house last week, she (just leave)………….
    6. She (come)…………….. at 9 am. So, she (be) ……………here for more than 4 hours.
    7. My parents would rather I (find)… a job, but I’d rather (go) ..to university for higher education.
    8. Jane (do) the test again at the moment because she (not pass) ……………it the first time.
    9. The man (sit)…………. next to me was nervous because he (not fly) …………before.
    10. I (never forget)……….. what you (just tell) ……..me, I promise.

    28/08/2021 |   0 Trả lời

  • You'll have the opportunity _______ any questions at the end.

    A. asking B. to asking C. being asked D. to ask

    42. The equipment could be used for a(n) _______ of educational purposes.

    A. amount B. little C. variety D. area

    43. The reason _______ the disaster was engine failure, not human error.

    A. into B. about C. at D. for

    44. She’s doing extra work to _______ up with the rest of the class.

    A. come B. make C. catch D. put

    45. There's an Egyptian art collection on _______ at the museum at the moment.

    A. display B. illustration C. demonstration D. network

    46. After so many years of neglect, the house is practically _______ ruins.

    A. at B. under C. about D. in

    47. The college principal promised _______ into the matter.

    A. to look B. looking C. being looked D. to be looked

    48. The two scientists both ___ the same discovery independently, at roughly the same time.

    A. took B. made C. kept D. invented

    49. My doctor put me _______ a diet of nothing but fruits, vegetables, and nuts.

    A. up B. at C. on D. into

    50. The power failure was _______ to the recent storms and high winds.

    A. blamed B. complained C. acclaimed D. attributed

    01/09/2021 |   0 Trả lời

  • a. have mistake

    b. are with the wrong

    c. have the wrong

    d. made the wrong

     

    16/09/2021 |   0 Trả lời

  • Describe your family by using the new words you have learned in the lesson in about 80 words. You can base on the following questions. Do you live in a nuclear family or an extended one? Who does the childcare in your family? Do all members have conflicts or generation gaps? If yes, give examples.How are the conflicts solved?

    23/09/2021 |   0 Trả lời

  • At university, it is a big turning point in the lives of each human. Most parents in Vietnam today think that studying at university is the best future guarantee for their children. Therefore, many parents have put pressure on the grades and hierarchies in the classroom. To revoke that, they race each other for their children to study, learn the fool, causing you to have time to rest, to play healthy. We can't confirm whether parents think or think is wrong at all when good jobs require degrees. Studying at university is important by the way. Firstly, in a higher education environment, students will have access to selected knowledge as quickly as they can through books and practices. Its knowledge will help you to raise your expertise at work later on. Secondly, universities provide you with more opportunities for your careers. For example, companies tend to receive students who have good results or are proved to be excellent from universities instead of looking for candidates themselves.

    But is university the only way to success? No is the answer. If you think about it, scientists, the richest people in the world don't everybody go to university but they still succeed. Let's take just one example. Bill Gates, a global owner of Microsoft at the age of 20, has dropped out of university to pursue his interests. And the people who invented the utility plow or the reapers were just farmers. We cannot deny the benefits of college, but why are there thousands of unemployed students every year? And very few students get out to school and do their training? Many students get a good degree, a good degree, but are difficult or unable to get a job. There are only two main reasons, which are that few practices lead to a lack of skills and a failure to implement the skills that they have learned. In short,the university is not the only path to success but it is the most secure and secure path. So when you slip through college, you don't have to go through sadness, and this door closes, another door opens, and importantly we have to have faith and determination, and one day we will achieve success.

    26/09/2021 |   0 Trả lời

  • I dinner when Harry came in ______

    27/09/2021 |   0 Trả lời

  • My parents watched me (do) ……………….. my homework for a moment.

    28/09/2021 |   0 Trả lời

  • Have you got time _____________ the report today. ​

    A. finishes

    ​B. to finish

    ​C. finishing​

    D. finished

    30/09/2021 |   0 Trả lời

 

YOMEDIA
1=>1
Array
(
    [0] => Array
        (
            [banner_bg] => 
            [banner_picture] => 809_1633914298.jpg
            [banner_picture2] => 
            [banner_picture3] => 
            [banner_picture4] => 
            [banner_picture5] => 
            [banner_link] => https://kids.hoc247.vn/ma-tk-vip/?utm_source=hoc247net&utm_medium=PopUp&utm_campaign=Hoc247Net
            [banner_startdate] => 2021-09-01 00:00:00
            [banner_enddate] => 2021-10-31 23:59:59
            [banner_embed] => 
            [banner_date] => 
            [banner_time] => 
        )

)