RANDOM
VIDEO

Chọn đáp án đúng: We always need more players. Why don’t you come …………?(on/along/with/after)

SECTION B: VOCABULARY, GRAMMAR

I. Choose the best answer by circling its corresponding letter A, B, C or D

1. We always need more players. Why don’t you come ………………?

A. on                                    B. along                        C. with                         D. after

2. Will you be home …………..dinner tonight?

A. to                                    B. for                           C. at                             D. on

3. Giving a book report before the class is an interesting …………………..

A. act                                   B. action                       C. activity                     D. deed

4. Do you go out ………..?

A. in the afternoon on Fridays                                   B. on Fridays  in the afternoon

C. on afternoons Friday                                            D. on Friday afternoons

5. …………….lives in a very big house

A. A Queen of England                                             B. Queen of England

C. The Queen of the England                                    D. the Queen of England

6. On Sunday mornings I stay in bed …………..8 o’clock.

A. until                                 B. at                             C. from                        D. to

7. I often ……………in winter.

A. go playing skiing                                       B. go skiing

C.play skiing                                                 D. go to ski

8. Some young peole are working ……………hospital volunteers.

A. to be                                B. such as                     C. like                          D. as

9. We shouldn’t cross the street outside the …………….

A. pavement             B. foot lane                   C. sidewalk                  D. zebra crossing

10. They …………..healthy after the summer vacation.

A. looked                             B. were seeming           C. were looking            D. were appearing

11. They meet their friends and …………some fun.

A. take                                 B. have             C. do                           D. enjoy

12. Yo should pay more …………….in class.

A. part                                 B. care                         C. notice                      D. attention

13. He and his friends usually get ……… and talk about their stamps.

A. together                           B. themselves               C. each other                D. one another

14. He likes stamps. He is a stamp …………..

A. collect                              B. collecting                  C. collector                  D. collects

15. Some students say they are …………have no time for pastime.

A. hurry                                B. busy             C. full                           D. hard

16. It’s difficult to cross this street because there is too much ………..

A. crowd                              B. traffic                       C. people                     D. transport

17. There aren’t any good movies …………..at the moment.

A. going on                           B. being on                   C. performing               D. showing

18. Sorry I can’t come but thanks ………….

A. any ways                         B. any way                   C. anyway                    D. in anyway

19. Look at ………..girl over there.

A. one                                  B. this                           C. that                          D. a

20. Would you like to come to my house for lunch?

A. Yes, I do                         B. I’d love to                C. Yes, I like                D. OK. I’d like

Theo dõi Vi phạm
RANDOM

Trả lời (1)

 
 
 
  • 1. B

    2. B

    3. D

    4. D

    5. C

    6. A

    7. B

    8. D

    9. D

    10. A

    11. B

    12. D

    13. A

    14. C

    15. B

    16. B

    17. B

    18. C

    19. C

    20. B

     

     

      bởi Nguyễn Phương An 04/03/2019
    Like (0) Báo cáo sai phạm

Nếu bạn hỏi, bạn chỉ thu về một câu trả lời.
Nhưng khi bạn suy nghĩ trả lời, bạn sẽ thu về gấp bội!

Mời gia nhập Biệt đội Ninja247

Lưu ý: Các trường hợp cố tình spam câu trả lời hoặc bị báo xấu trên 5 lần sẽ bị khóa tài khoản

Gửi câu trả lời Hủy
YOMEDIA

Video HD đặt và trả lời câu hỏi - Tích lũy điểm thưởng

Các câu hỏi có liên quan

 

YOMEDIA
1=>1